outhands

De Sinterklaas-hit: Hoofdklasse Cards

Het loopt alweer enkele weken en daarom moest er een inventarisatie plaatsvinden. De conclusie: “de Hoofdklasse Cards sparen is een rage in de gehele Bollenstreek en een uniek Sinterklaas-kado”

Dat was het commentaar van enkele winkeliers op de vraag of ‘het een beetje liep’. Nou laat dat beetje maar weg, werd gemeld. Het is echt een rage en er stonden zelfs kinderen buiten te wachten om te vragen of zij de voetbalplaatjes mochten!

Zeker de aktie die Rijnsburgse Boys aan het sparen heeft gekoppeld is erg gewild: de verzamelmap met 6 pakjes kaarten voor € 10,00 blijkt het kado te zijn wat bovenaan de verlanglijstjes van Sinterklaas staat. Zeker nu de mappen niet alleen bij Rijnsburgse Boys, maar ook bij Aandewiel Sports & Fashion, Slagerij Bekooy en Groenten en Fruit Kees en Sandra van Delft verkocht worden

De kaartjes zullen tot eind januari verkrijgbaar zijn en daarna zal het dus echt op ruilen aankomen om met de allerlaatste de albums compleet te maken

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een ruilmiddag, dus hou de site in de gaten (of spreek af met vriendjes en vriendinnetjes in de kantine). In het nieuwsbericht hiervoor is al te lezen dat er een speciale Hyves-pagina is geopend! Ook daarin is Rijnsburgse Boys weer uniek…..