Bestuur

De laatste weken van het voetbalseizoen

We gaan de laatste 2 (speel-)weken van het seizoen 2023-2024 in en daarin staan de volgende activiteiten nog op de planning:

Als eerste op vrijdag 24 mei (aanstaande) de Bingo voor dames (18+).

Zaterdag 25 mei speelt het eerste elftal de laatste wedstijd thuis tegen v.v. Noordwijk. In de rust daarvan zullen alle kampioenen een ereronde lopen op veld 1. Wij nodigen iedereen van harte uit om ze te komen toejuichen.
Na deze wedstrijd zullen we afscheid nemen van een aantal spelers en hen bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaren. Uiteraard is daarna de uitreiking van de Gouden Ui, waarvoor men (hier) nog kan stemmen.

Aansluitend start het Supportersfeest (buiten en binnen) waar ook iedereen voor uitgenodigd is bij deze. Met elkaar gaan we er een gezellig feest van maken.

Tot slot willen we de jaarlijkse Uienveiling nog even onder de aandacht brengen. Daarop kan inmiddels al geboden worden op de eerste 137 (prachtige) kavels. Op vrijdag 31 mei sluiten we de veiling af in de Businessclub, met het bieden op de laatste 140 kavels. Zie hier de details

Het seizoen sluiten we op donderdag 20 juni, vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni af met de Familiedagen. Dat is zoals elk jaar een ware happening. Meer info volgt binnenkort.

Zet al deze activiteiten in de agenda’s en graag tot ziens op Middelmors!.