Kantinecommissie

De kantine smeekt om hulp

De laatste jaren wordt het een steeds groter probleem om op zaterdagen de kantine van voldoende hulp te voorzien. Soms is er zelfs twijfel geweest, om de kantine dicht te houden of te doen! En dat mag uiteraard nooit gebeuren. 

Daarom zijn wij ernstig op zoek naar hulp. Vaders, moeders, broers, zussen, opa’s, oma’s; alles en iedereen is welkom (18+) om ons van voldoende mensen te voorzien. 

In de kantine werken we in sessies; elke sessie duurt 3 uur en 30 minuten en die starten om 08.00uur, 11.30uur en om 15.00uur. Dus 3 sessies per zaterdag en elke sessie willen we 3 mensen hebben, die klanten bedienen en 1 persoon die in de keuken de tosti’s maakt, broodjes snijdt en de frituurpannen bedient. Zeker geen moeilijke klus overigens. Dus 4 in totaal en dus 12 per zaterdag. Dan is er ook hulp nodig bij de bierbar en daar is het van 13.00uur tot 16.00uur en van 16.00uur tot 19.00uur. Ook daar uiteraard alleen 18+.

Zoals net al gemeld werd; het is niet lastig, het wordt zelfs vaak als gezellig ervaren en misschien wil iemand alleen met bepaalde personen? Ook te regelen, want we hebben een prachtig systeem, middels Het Rooster.nl, waarop je zelf de gewenste sessies kan invullen en ook met wie je dat zou willen doen. Je hoeft er echt niet voor gestudeerd te hebben en mensen met de juiste diploma’s zijn altijd aanwezig. 

Dan is het ook nog zo, dat als je een voetballend kind (of meerdere) hebt, en je staat minimaal 10x per voetbaljaar (bijvoorbeeld 1x per maand) dat je dan per kind ruim € 50,00 vrijwilligerskorting kan aanvragen! Dus het levert ons wat op, de klanten in de kantine en ook jezelf! Kortom alleen maar winnaars in deze

Wil je meer informatie of zeg je zet mij maar op die lijst? Stuur dan alsjeblieft een appie naar 06-51511886, zet daarin je naam, je mailadres en hoe vaak je per maand zou willen en/of kunnen staan en dan wordt je toegevoegd aan een appgroep en aan Het Rooster.nl, waarin je dus kunt inloggen en jezelf kunt inroosteren. 

Help ons alsjeblieft en velen zijn je zeer dankbaar

Namens de kantinecommissie, tot in de kantine