karly

De Aanvoerders op bezoek bij Rijnsburgse Boys

Op zaterdag 11 oktober 2014 om 11:00 uur komt een promoteam van De Aanvoerders naar Rijnsburgse boys. De Aanvoerders is een verbond van prof- en amateurvoetballers die staan voor de kracht en schoonheid van het voetbal. Zowel binnen als buiten het veld. Op dit moment zijn er al ruim 16.000 voetballiefhebbers bij De Aanvoerders aangesloten. Iedereen kan een aanvoerder zijn, het gaat erom dat je jouw verantwoordelijkheid neemt!
De Aanvoerders wekelijks het land in
In het seizoen 2014/2015 gaan De Aanvoerders wekelijks het land in om amateurverenigingen te bezoeken. Tijdens deze tour maken zij zoveel mogelijk voetballiefhebbers enthousiast voor het initiatief. Naast het werven van nieuwe aanvoerders, geven zij voorlichting over het thema sportiviteit en respect. Dit doen ze aan de hand van de Gouden Regels van De Aanvoerders:
1)    Geef je tegenstander voor en na elke wedstrijd een hand.
2)    Maak afspraken over sportiviteit en respect binnen je team.
3)    Spreek met je ouders af hoe ze je team aanmoedigen.
4)    Fluit elk seizoen een aantal wedstrijden bij je club.
AanvoerderWij roepen al onze leden op om op zaterdag 11 oktober 2014 om 11:00 uur het promoteam van De Aanvoerders op te zoeken. Iedereen ontvangt een prachtige aanvoerdersband en daarnaast nuttige informatie over het thema sportiviteit en respect!
Voor meer informatie bekijk de website van De Aanvoerders (www.deaanvoerders.nl) of via Twitter (@DeAanvoerders) en Facebook (www.facebook.com/DeAanvoerders).