outhands

Dankwoord van het sfeerteam

Het SfeerteamRBB wil hierbij ook zijn dank uitspreken aan vele. Wij willen iedereen bedanken die het mogelijk gemaakt hebben om de sfeer rond het eerste elftal te verhogen. Wij moeten draaien op giften en inkomsten van artikellen die wij verkopen. Hiervan hebben wij afgelopen seizoen verschillende spullen aan kunnen schaffen, waaronder 3 confetti machines, vlaggen, spandoeken, Kaay de Kraai en natuurlijk de ui van 6 meter (met dank aan de vriedengroep van rijnsburgse boys die hard op zoek is naar nieuwe leden). Vele bedrijven en personen en supporters hebben ons geholpen om dit mogelijk te maken, hier zijn wij hen dan ook heel dankbaar voor. Eigenlijk moeten wij als supporters hen dankbaar zijn, want daar bestaan wij eigenlijk ook uit.

  

Ook gaat onze dank uit naar het bestuur die dit onder andere mogelijk hebben gemaakt met het vrijmaken van ruimte om onze spullen op te slaan en het beheren van de inkomsten en de uitgaven en goede financiele tips (bedankt Krijn).

Ook volgend seizoen staan wij weer paraat om er een feest van te maken bij de club. Veelal bij het eerste elftal, maar ook voor andere teams als men graag wil dat wij langskomen. 

Prettige vakantie allemaal en tot volgend seizoen.

SfeerteamRBB,
Johan, Hen, Hugo, Nico, Jolanda, Dick, Lewina en Richard.