secretariaat

Dankwoord Pieter Mulders

Na de geweldige feestvreugde die ontstond na het behalen van de door iedereen zo gewenste promotie, leek het mij wel zo op zijn plaats om een dankwoord te richten aan iedereen die Rijnsburgse Boys een warm hart toe draagt. In mijn eerste jaar als trainer met Rijnsburgse Boys promoveren is natuurlijk fantastisch. Met de staf en spelersgroep hebben we keihard gewerkt om de nacompetitie te halen.
De steun die we daarbij zagen van de supporters, sponsors, van het enthousiaste HKR, van bestuur en vrijwilligers die van alles voor ons mogelijk maken, heeft ons een boost gegeven om de nacompetitie tot een goed einde te brengen. Mede dankzij jullie is ons dit gelukt!
Dit soort wedstrijden zijn de krenten in de pap, het zijn de mooie dingen bij het voetbal waar we naast het presteren van moeten genieten. Dat hebben we dan ook zeker dankzij jullie met volle teugen gedaan!
We gaan ons nu opladen en voorbereiden op de uitdaging van de nieuwe competitie in de Tweede Divisie. Veel mooie affiches, een geweldig vooruitzicht. Dankbaar voor jullie steun, hoop ik dat nog op veel momenten te ervaren bij Rijnsburgse Boys. Ik ben zo trots als wat dat we dit met elkaar hebben neergezet.
Fijne vakantie gewenst en tot volgend seizoen!
Pieter Mulders