Henk Hogewoning

Dank voor de vele hulp na kantinebrand

Het bestuur van Rijnsburgse Boys wil graag iedereen bedanken die er zaterdagochtend voor heeft gezorgd dat de brand in de kantine relatief beperkt is gebleven. Mede hierdoor zijn er gelukkig geen gewonden gevallen.

Dank in het bijzonder aan de hulpdiensten, die snel ter plaatse waren. Ook dank aan veiligheidscoördinator Henk Jan Hofstede van Rijnsburgse Boys en de stewards voor het afzetten van het gebied rond de kantine.

En hulde aan het kantinepersoneel. Ook mede dankzij hen, en in het bijzonder Ryan van Tilburg, is voorkomen dat de brand zich verder kon uitbreiden. Van de hulpverleners kregen we grote complimenten voor het doortastende optreden van iedereen.

Ontruiming kantine
Ook is het bestuur veel dank verschuldigd aan Jan van der Plas, lid van de vrijwillige brandweer van Voorhout, die toevallig aanwezig was op het sportpark ten tijde van de brand. Mede dankzij zijn adequaat optreden kon de kantine op tijd worden ontruimd en de brand snel worden geblust. Hierdoor is erger voorkomen. Zie hier de reportage op Omroep West over zijn heldhaftige optreden

Met een geel-zwart bloemetje heeft Rijnsburgse Boys zaterdag Ella van Delft, Liesbeth Zwaan, Marita Glasbergen en Judith van den Anker bedankt voor hun hulp. Het boeket is tevens bedoeld om de geschrokken kantinevrijwilligsters een hart onder de riem te steken.

Dank aan iedereen!