outhands

Damiano Schet verlaat Rijnsburgse Boys

Namens de technische commissie deel ik u hierbij mee dat Damiano Schet Rijnsburgse Boys zal gaan verlaten

Voor velen is het geen verrassing, omdat het al langer bekend is dat hij bij betaald voetbalorganisaties in beeld is. Laatst heeft hij nog een stage afgewerkt bij ADO Den Haag, maar daar heeft hij de technische mensen niet kunnen overtuigen

Damiano zal komend seizoen aan de slag gaan bij RKC Waalwijk. De aanvaller zal op amateurbasis het avontuur aangaan bij de club uit de Eredivisie.

In een reactie zegt Damiano: “Ik krijg in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een kans om een plaats proberen af te dwingen in de A-selectie van RKC Waalwijk. Aangezien ik altijd heb gezegd terug te willen keren in het betaalde voetbal, moet ik deze kans met beide handen aangrijpen”

Het is voor hem een tweede poging in het betaalde voetbal. Als jongeling speelde hij al voor HFC Haarlem en kortstondig voor FC Volendam. 2 seizoenen geleden kwam hij van IJsselmeervogels naar Rijnsburgse Boys en hij heeft het hier heel goed naar zijn zin gehad: “Ik heb het echt enorm naar mijn zin gehad bij Rijnsburgse Boys. De technische leiding, de spelersgroep, de organisatie er omheen: alles is perfect geregeld bij Rijnsburgse Boys en dat zal ik zeker wel gaan missen. Natuurlijk wilde ik ook graag kampioen geworden, maar dat is helaas niet gelukt. Ik weet echter zeker dat Rijnsburg elk seizoen om de bovenste plaatsen mee zal gaan doen. Ik blijf ze zeker volgen”

Aldus Damiano

Namens het webteam wensen wij hem alle succes bij RKC Waalwijk en in zijn verdere voetbalcarrière