karly

Dag 5 trainingskamp

Weer veilig thuis. En allemaal gezond en fit. Dat is uiteraard het belangrijkste. Maar ook dag 5, en dus de laatste, is als zeer geslaagd bestempeld.
Om 08.45u ontbijten, want om 10.00uur vertrok de bus voor de laatste keer naar het trainingscomplex. Strakblauwe lucht. Volop zon. Graadje of 15. Niet vervelend dus! Voor zowel spelers, trainers als supporters. 5 kwartier ‘lekker getraind’ en toen weer terug. Douchen, aankleden, kamers opruimen, tassen inpakken, uitchecken en om 13.00uur lunchen.
Strak schema, maar dat moest omdat we nog een fietstocht op het programma hadden staan. Dwars door (oud-)Madrid en het was wederom een hele mooie ervaring. Oké voor sommigen zonder elektrische fiets was het iets minder leuk. De sponsoren werden in 2 tuktuks vervoert, dus ook die hebben zich prima vermaakt.
Om 17.45uur verlieten we dan echt het hotel en stapten we voor de laatste keer in de bus. Vlak voor aankomst op het vliegveld van Madrid nam aanvoerder Thomas Bakker de microfoon en sprak, namens de complete selectie, een dankwoord uit richting sponsoren en aan Jacco Heemskerk en Ad Hendriksen voor de fantastische organisatie van de afgelopen 5 dagen. Van minuut 1 tot aan nu was alles tot in de pintjes geregeld en heeft het aan niemand wat ontbroken! En dat werd met luid applaus bevestigd!
Toen inchecken, allemaal nog wat eten en als de brandweer het vliegtuig in. Want iedereen wilde toch ook weer graag naar huis! Precies op schema kwamen we aan op Schiphol en stapte men of in de bus of in de gereedstaande auto’s van ophalers.
In navolging van de aanvoerder, spreek ook ik namens alle deelnemers een groot woord van dank uit aan de organisatie: Jacco en Ad. Er is door iedereen enorm genoten! Namens de gehele groep moet ik ook Jordy van trainingskampen.nl bedanken; het heeft ons aan niets ontbroken! Klasse mannen
Karly Duif