karly

Dag 4 trainingskamp

Zondag is rustdag. Ook op trainingskamp van Rijnsburgse Boys! Om 8.45uur konden we ontbijten of je mocht het ontbijt overslaan en om 12.45uur bij de lunch aanwezig zijn. Resultaat: voor 95% was de lunch het ontbijt! Het was, voor velen, zeer laat geworden de zaterdagnacht. Dus bleef iedereen lekker uitslapen.
Om 14.00uur vertrok de bus naar Estadio Santiago Bernabeu. De thuishaven van Real Madrid stond op ons te wachten voor een rondleiding. Ruim anderhalf uur hebben we alle pracht en praal bekeken en vooral de prijzenkast was indrukwekkend.

Terug in het hotel mocht iedereen zelf weten wat te gaan doen. Velen gingen toch nog even een tukkie doen en om 20.00uur moest de selectie en staf aantreden voor het diner. Bestuur en sponsoren gingen uit eten in Restaurant Meson Txistu. Het voetbalrestaurant van Madrid, waar vele bekende voetballers regelmatig eten!
Na het eten was de selectie wederom vrij om te doen wat ze wilden, maar men moest in het hotel blijven. Dus kwamen de kaartspellen en pokersets weer tevoorschijn.
Morgen de laatste dag, met training, en de terugreis naar Rijnsburg. Ook daarvan doen we uiteraard verslag!