karly

Dag 3 trainingskamp

Na een vroeg ontbijt vertrokken we om 11.00uur naar het stadion voor een oefenwedstrijd tegen een Spaanse club. Niveau was vergelijkbaar met 1e klasse in Nederland, dus het verschil was veel te groot. Maar dan moet je ze nog wel maken en voor het aanwezige publiek aantrekkelijk voetballen. En dat deden ze ook, zeker de eerste helft. Ruststand 0-8 en eindstand 0-11. Van der Moot 6x, Spruijt 2x, van Dongen, Schet en Reyneveld waren de doelpuntenmakers.

Een uitgebreide lunch om 15.15uur en om 17.00uur stond de bus klaar om ons naar het Metropolitano te brengen. De thuishaven van Athletico Madrid, voor de competitiewedstrijd tegen Levante. Leuk potje, 2-1 winst voor Athleti. Maar de plaatsen die we hadden: een skybox voor allemaal met in de rust een eten en drinkpakket voor iedereen, heerlijke stoelen, fantastisch zicht op het veld en aansluitend ook nog met de hele groep op het speelveld om een foto te maken! Kortom: fantastisch geregeld door trainingskampen.nl waarvoor bij deze de grootste complimenten!
Om 21.00uur de terugreis naar het hotel en toen was iedereen vrij, om te gaan en staan waar ze wilden. Daar is gretig gebruik van gemaakt door spelers, staf, bestuur en sponsoren! Maar daar doen we dan maar geen verslag van……
Morgen dag 4. Einde is alweer in zicht!