karly

Dag 2 trainingskamp

Na een heerlijk ontbijt vertrokken we om 10.15uur met de bus naar het trainingscomplex, voor training 2. Een rustigere training als gister, ook in verband met de wedstrijd van morgen om 12.00uur. Toen die training om 12.15uur afgelopen was, stond er weer een lekkere lunch klaar.

Om 14.45uur stond iedereen weer fris en fruitig klaar, op sommigen na die ‘s nachts nog even een supermarkt zochten! Op loopafstand was Escaperoom Madrid en werd de spelersgroep, en een deel van de staf, in vieren gedeeld. Ze kregen een uur de tijd om alle codes op te lossen, maar na een uur werden alle groepen uit hun kamer bevrijd. Dus niemand kon de complete code kraken. Maar een erg leuk evenement volgens velen!

Om 18.30uur lekker dineren en toen vertrok iedereen naar de zaal voor de voetbalquiz. 3 ronden van 20, soms erg moeilijke, vragen en een strijd van jewelste. Bestuursleden die spiekten, spelers die elkaar verkeerd voorzegden en een quizmaster die niet alle antwoorden op een rijtje had. In de eindstand stonden Jan Blankespoor-Mark Mieras en Edo Knol-Stijn Driebergen exact gelijk in punten. En dus maakte een beslissingsvraag uit dat Blankespoor-Mieras eerste werden!

Zo eindigde dag 2 en gaan we ons opmaken voor dag 3!