karly

Dag 1 trainingskamp

Om 04.30uur verzamelden 50 personen zich op Sportpark Middelmors; de complete selectie, staf, bestuur en een aantal sponsoren. Per bus vertrokken we om 04.45uur naar Schiphol, voor een 5-daags trainingskamp in Madrid.

Na het inchecken konden we nog even een broodje eten en om 07.15uur gingen we boarden. Keurig op tijd (07.40uur) vertrokken we naar Spanje en om 10.00uur landden we op de luchthaven van Madrid. Na een busreis van een half uurtje, kwamen we aan bij ons hotel en werden de kamers ingedeeld. Nadat iedereen zich omgekleed had, stond er om 13.00uur een lunch klaar, waar iedereen zich tegoed aan deed.

Vervolgens vertrokken we om 14.45uur naar trainingscomplex RFEF: het trainingscomplex van de Spaanse voetbalbond. Een prachtig sportpark met 5 voetbalvelden, sintelbaan en vele tribunes. Een veld met echt gras was voor Rijnsburgse Boys gereserveerd en bestuur en sponsoren vonden een mooie plek in de zon. De jassen konden uit, want het was gewoon warm!

Na een zeer pittige training van anderhalf uur, reed de bus weer terug naar het hotel, kleedden velen zich weer om en om 18.45uur stond er een heerlijk diner klaar.

Daarna nog vele tafels met kaartspellen gezien en op tijd vertrok iedereen naar zijn kamer. Het was tenslotte vroeg dag en de vermoeidheid zat er bij velen wel in.

Morgen dag 2 met o.a. een training om 11.00 uur en in de middag een Escape Room voor de selectie. Tot morgen.