outhands

D6 beleeft spektakel met Scott en Jimmy de Mooy

Afgelopen zaterdag zijn de spelers en de begeleiding van de D6 een dag op stap geweest met Scott en Jimmy de Mooij, sinds kort de trotse eigenaren van Move Outdoor, een organisatie die outdooractiviteiten en teambuildingsdagen organiseert.
We verzamelden bij een hotel in Noordwijkerhout en na een kennismaking met Scott en Jimmy kregen we een fraaie step waarmee we de duinen in gingen. 5,5 Kilometer heuvel op en af, erg spectaculair en een goede test  voor de conditie…

    

Na een klein uur kwamen we terug bij het hotel waar we even op adem konden komen en wat konden eten en drinken. Hierna hebben we gewandeld  naar het strand om daar lekker een potje te voetballen maar een hoop jongens konden het niet laten om de zee in te gaan. Hoe dan ook, er werd lekker gedold en gelachen.
Om 14.00 uur, de topper . Raften op zee. Iedereen kreeg een wetsuit, helm, peddel en zwemvest. Na instructies van de Scott en Jimmy gingen we de zee op. Echt een fantastisch spektakel.
De golven waren hoog , de stroming was sterk , de golven ook en alle krachten werden aangewend om niet terug het strand op geblazen te worden. We konden er geen genoeg van krijgen en bleven teruggaan de zee op.

  

De tijd vloog voorbij en moe maar voldaan kwamen we rond 16.30 uur terug bij het hotel en sloten we af met een drankje aan de bar.
Deze fantastische dag werd afgesloten met een gezellige BBQ met de ouders en broers en zussen van de spelers op een fantastische locatie. Familie Paauw, hartstikke bedankt !!

We willen Scott en Jimmy bedanken voor deze enerverende dag. We hopen dat meer teams of groepen bij Move Outdoor een dag doorbrengen. Voor info kan je contact opnemen via mailadres Moveoutdoor@gmail.com of 06-57841438. De site is binnenkort ook klaar: www.moveoutdoor.nl