outhands

Cursus pupillentrainer bij Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys wil jeugdtrainers de mogelijkheid geven om voortaan als gediplomeerd jeugdtrainer aan de slag te gaan. Bij voldoende animo zal in het nieuwe jaar daarom de cursus pupillentrainer gegeven worden. Net als vorig jaar komen er docenten van de KNVB op de Middelmors om de trainers in een achttal bijeenkomsten één en ander bij te brengen. De nadruk van deze cursus ligt op het trainen en coachen van pupillen (F- t/m D-jeugd). Het zijn leuke en leerzame bijeenkomsten met een praktijkgedeelte op het trainingsveld en een theoretisch gedeelte. Van de cursist wordt ook de nodige voorbereiding verwacht, je krijgt het diploma dan ook niet cadeau.

De groep die vorig jaar de cursus heeft gevolgd zijn allen nog terug te vinden op het trainingsveld en trainen een elftal van RBB. Het zou dan ook mooi zijn voor onze vereniging om deze groep uit te breiden zodat er ook voor doorstroming gezorgd kan worden naar de juniorenelftallen.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus als jij de ambitie hebt om jouw trainerstalenten te ontplooien is dit je kans. Je kan je voor deze cursus opgeven bij Cor Heemskerk (06-53296218) of Hugo Slootweg (06-51143636).

Nadere informatie over de startdatum en andere wetenswaardigheden volgen nog!