karly

Coronaseizoen ten einde

Nog 1 trainingsweek en dan is het seizoen 2019-2020 echt ten einde. Een seizoen waar we tot in lengte van jaren nog over zullen praten. Over tig jaar zeggen we nog steeds; weet je nog. In 2019-2020. Toen Rijnsburgse Boys 1 er zo goed voor stond. Toen Rijnsburgse Boys JO19-1 kampioen kon worden. Toen Rijnsburgse Boys O61-18 zo’n lekker jaar draaide. Toen……. we zullen het echt nooit weten hoe het afgelopen zou zijn!
Wat we dus wel weten is dat er tot en met woensdag 24 juni getraind kan worden en dat het dan einde seizoen is. De hekken gaan dan op slot en tot en met zondag 9 augustus mag er niemand meer de velden betreden. Maandag 10 augustus gaat het feest dan weer beginnen! Het trainingsschema zal binnenkort worden gepubliceerd, want daar wordt op dit moment de laatste hand aan gelegd.
Maar we konden toch tot en met donderdag 25 juni trainen? Dat klopt maar gezien de voorspellingen van het tropische weer, hebben we besloten om die dag eruit te gooien. Met voorspelde temperaturen van 31-32 graden, en daarbij de extra warmte (+5 graden) die kunstgras met zich meebrengt, vinden wij het onverantwoord om te gaan trainen die dag. En dus is het sportpark vanaf woensdagavond 21.00uur gesloten voor alles en iedereen! Het inleveren van de materialen, kleding en sleutels gaat wel gewoon door op donderdagavond, op het afgesproken tijdstip
De werkgroep Trainen in Coronatijd ben ik eeuwig dankbaar. Wekenlang was er minimaal 1 lid daarvan aanwezig en zijn er enorme bergen werk verzet. Chapeau aan hen! Uiteraard ook een dankwoord aan de trainers/-sters en hun spelers of speelsters; alle regels werden keurig opgevolgd en inmiddels is het meer gewoonte dan regel! Klasse allemaal!
Tot slot wil ik de stewards enorm bedanken voor hun inzet. 4 dagen per week, 9 (!!) weken lang stonden zij klaar van 16.30u tot 20.30u, om alles in goede banen te leiden! Het lijkt er simpel uit te zien, maar je moet er wel staan! Gerrit, Lewina, Patricia, Edward, Dick, Nico, Jan, Jaco en Hendrik: namens alles en iedereen van Rijnsburgse Boys bedankt!
Rest mij niets meer dan iedereen een prettige vakantie te wensen. Blijf gezond. Zorg voor jezelf. Zorg voor elkaar en kom fit aan de start op maandag 10 augustus
Namens de Werkgroep Trainen in Coronatijd: Huig, Dick, Ruben, Jaco, Wim en Karly