karly

Corona update 13 oktober 2020; UPDATE

Om 19.00uur had NPO 1 nog nooit zoveel kijkers als woensdag 13 oktober 2020! Helaas met een ‘niet zo mooi onderwerp’: Corona update
En daar hoorden we premier Rutte en minister de Jonge vertellen dat alle competities eruit gaan. Dus de komende 4 zaterdagen (17, 24 en 31 oktober en 7 november) wordt er GEEN competitie gespeeld. Ook geen bekercompetitie uiteraard! 

Dit geldt voor de jongste jeugd tot en met onze senioren (m/v). Tot en met O17 mag wel blijven trainen en daarvoor zal ons sportpark ook geopend zijn en blijven. Gisteravond meldden we dat het tot en met O19 is, maar dat is inmiddels herzien door de KNVB/RIVM. Iedereen die is geboren in 2003 of later, mag trainen en onderling spelen! Personen die in 2002 geboren zijn of nog eerder, mogen dat dus niet voor voorlopig de komende 4 weken!
Onderlinge wedstrijden zijn toegestaan, maar daarvoor moeten wel velden worden gereserveerd. Dus heb je een Rijnsburgse Boys-tegenstander gevonden (O17 en jonger), bel dan met Dick Blom via 06-12 92 21 67. De kantine en het kleedkamergebouw zullen deze gehele periode gesloten zijn en blijven! 
Voor de trainingstijden willen we wel een ieder erop wijzen dat het trainingsschema aangehouden dient te worden. Dus zoals er de afgelopen weken is getraind, zal het de komende 4 weken nog steeds gaan