outhands

Conclusies Kick Off bijeenkomst vrijwilligers

Hallo allemaal,

27 november jl. heeft er een vrijwilligersbijeenkomst plaatsgevonden in de kantine om het vrijwilligersprobleem bij Rijnsburgse Boys te belichten. Dit was het laatste onderdeel van mijn stageopdracht.
De opkomst was redelijk. Nadat ik eerst het één en ander had verteld over mijn stage en de opdrachten, ging de presentatie later over het vrijwilligersprobleem. Hierbij werden ook meningen van de aanwezigen gevraagd en deze werden ook gegeven. De belangrijkste leerpunten voor Rijnsburgse Boys zijn hierbij ook genoteerd.
Hierna werd er nog gezellig een drankje gedaan in de kantine.

Voor de mensen die niet aanwezig waren, is mijn presentatie hier te downloaden (powerpoint). Ook de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden voor de nieuwe vrijwilligers staan inmiddels op de website (zie hier).

Tenslotte is het natuurlijk de bedoeling dat er veel nieuwe vrijwilligers bij komen. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij het secretariaat. Wees er snel bij, want de eerste 10 aanmeldingen ontvangen 2 kaartjes voor de introductie van de nieuwe CD van Alex, Zaterdag 1 december in Leeuwenhorst!

Met vriendelijke groet,

Bart van Duijn