outhands

Complete Techniek groot succes

Jonge talentjes werken aan hun technische vaardigheden

Vrijdagmiddag 5 september 2008 was er een extra trainingsmogelijkheid voor onze pupillen uit de D, E, F en de meisjes. Er hadden zich ongeveer 40 pupillen aangemeld en ondanks het regenachtige weer, waren deze allemaal aanwezig. Goed gemotiveerde spelers en speelsters dus en dat was ook goed te zien. 

Op veld drie waren door de trainers van de Complete Techniek een aantal veldjes uitgezet waar zij onze spelers en speelsters, op een speelse manier een aantal technische oefeningen lieten uitvoeren. Het was goed te zien dat alle spelers hun uiterste best deden om de schaarbeweging onder de knie te krijgen. De spanning was van het gezicht te lezen. Toen de schaar er bij iedereen in geslepen was, werd er een tegenstander en een keeper bijgehaald en kon de zojuist geleerde schaarbeweging in een 1 tegen 1 duel in de praktijk gebracht worden. Passeren en scoren was het doel en er werden felle duels uitgevochten.

Ook werd gewerkt aan het snelle voetenwerk en diverse kapbewegingen en overstapbewegingen. De spelers genoten en hadden minder last van de regen dan hun meegekomen ouders. De training werd uiteraard afgesloten met een partijspel. Na een uur er een kwartier bezig geweest te zijn kon iedereen moe maar voldaan naar huis. Het was een leerzame training geweest en zeker voor herhaling vatbaar. Heren trainers, bedankt voor jullie positieve inbreng.

CT1

CT2

CT3

CT4

CT5