outhands

Column Michelle Duindam

De trainingen
Ook bij de meisjes wordt er volop getraind, de MJ1 en MJ2 trainen 2x per week en de MP1 en MP2 1x per week. De MP’s trainen sinds enkele weken binnen omdat het steeds kouder wordt. De MJ’s trainen nog gewoon buiten wat af en toe wel koud is.
De MJ1 traint op maandag en donderdag. De MJ2 op dinsdag en donderdag. De MP1 op dinsdag en tot slot de MP2 op donderdag.
Tijdens de trainingen wordt er fanatiek getraind en worden er allerlei oefeningen gedaan. Natuurlijk beginnen we eerst met de warming-up door middel van rondjes rennen of rek en strek oefeningen. Daarna beginnen we met de oefeningen zoals: overspelen, positiespel en afronden. Tot slotte wordt er vaak een partijtje gespeeld.
De meiden vinden de trainingen erg leuk en gezellig dus ga zo door trainers!!

De stand
de MJ1 heeft afgelopen week gewonnen met 1-0 van RKDEO en staat nu op de 6de plaats met net zo veel punten als de 5de en 4de plaats. De MJ2 heeft afgelopen week gewonnen met 4-0 van FC Lisse en staat nu op de 1ste plaats. De MP1 heeft afgelopen week gewonnen van DWO met 5-0 zij staan 2de achter Quick Boys maar Quick Boys heeft al 3 wedstrijden meer gespeeld. De MP2 was afgelopen week vrij en staat nu 6de. Het gaat dus best goed met de meiden van Rijnsburgse Boys en ik hoop dat dit ook zo blijft.

Winterstop
De winterstop komt er bijna aan en dat betekend vakantie en vrij van voetbal (niet iedereen vind dit even leuk 🙁 ). Maar na de vakantie zullen we weer lekker verder gaan met trainen en wedstrijden spelen. Ik hoop niet dat de spelers uit vorm raken tijdens de vakantie.

Ik wens iedereen fijne feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar!!!!

Groetjes, Michelle Duindam