outhands

Column Michelle Duindam

 Nieuwe competitie
De meiden van Rijnsburgse boys zijn allemaal geplaatst in een nieuwe competitie. Ze zijn nou ingedeeld op hoe goed ze zijn dus iedereen kan nu kampioen worden. Ook zijn ze ingedeeld in kleinere poules zodat je uit en thuis tegen elkaar speelt.

De indelingen zien er als volgt uit:

MJ1  
ARC MJ1    
Rijnsb. Boys MJ1
Nootdorp MJ1           
Alkmania MJ1    
RCL MJ1     
VVSB MJ1   

MJ2
Ter Leede MJ1
Sportv. 1935 MJ1
Quick Boys MJ2
Oestgeest MJ1
Rijnsb. Boys MJ2
Rijnvogels MJ2 

MP1
DoCoS MP1
DWO MP1
Katwijk MP1
Quick Boys MP1
RCL MP1
Rijnsb. Boys MP1

MP2
DWO MP2
RKDEO MP3
Rijnsb. Boys MP2
Quick Boys MP3
ARC MP2

Natuurlijk hopen we op een kampioenschap van de teams, maar dat wordt nog afwachten.

Trainingen
Het is net vakantie geweest en de trainingen zijn deze week weer begonnen, alle spelers gaan er weer fanatiek tegen aan zodat het zaterdag een leuk wedstrijd zal worden. Bij elke training wordt er begonnen met een warming-up, dan wordt er meestal afgewerkt en wordt er nog een partijtje gespeeld.

Blessure
Ik zelf ben inmiddels al weer drie weken geblesseerd doordat ik per ongeluk ben getackeld op de training. Ik heb mijn pees verrekt en hoop zo snel mogelijk weer mee te doen met de training en wedstrijden. Zo zie je maar weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit.

Wedstrijd
Zaterdag zijn er natuurlijk weer wedstrijden, de meeste teams hebben vorig week stilgestaan dus het is weer leuk dat er wedstrijden zijn. De MJ1 is aankomende zaterdag vrij, maar de andere teams (MJ2, MP1, MP2) spelen allemaal thuis. De MJ2 om 12.30 tegen Rijnvogels, De MP1 om 08:30 tegen RCL en de MP2 om 08:30 tegen DWO. Dus als u zin hebt om te kijken bij één van deze wedstrijden (meerdere mag natuurlijk ook) dan bent u van harte welkom!!

Groetjes, Michelle Duindam