outhands

Column Jaco Heemskerk

Weinig te melden

 Weinig te melden in deze editie van mijn wekelijkse relaas, want wanneer je zaterdags niet speelt zijn er in ieder geval weinig woorden beschikbaar om vuil te maken als het over de gespeelde wedstrijd gaat. Wel blijft er dus tijd over om je eens met andere dingen bezig te houden op zaterdag, dus afgelopen weekend zag er iets anders uit als normaal.
Om te beginnen was daar natuurlijk het tweemaal jaarlijks terugkerende megafeest in de sporthal, en daarbij is ook enige voorbereiding noodzakelijk. Onder het bewind van Cees Heemskerk zorgt een behoorlijke groep vrijwilligers dat deze evenementen steeds weer georganiseerd kunnen worden en ook deze keer was het weer een groot succes. Mooi om te zien dat een man op leeftijd, Harry Slinger, de boel nog zo gek weet te maken.
De foto’s elders op deze site zeggen genoeg over de weer geweldige avond.

De voorverkoop voor de wedstrijd tegen Fc Utrecht loopt als een spreekwoordelijke tierelier.
Voor een doordeweekse donderdagavond is het gigantisch, er zal er sowieso al een colonne vertrekken van 17 bussen en dan komen daar nog de mensen bij die op eigen gelegenheid gaan en de bussen die vroeg in de middag Utrecht al eens gaan verkennen. Laten wij er van onze kant een gigantisch festijn van maken, dan mogen de spelers dat op het veld doen.

Zoals gezegd, weinig van mijn kant dus we houden het kort.
De bekerwedstrijd die vorige week vastgesteld stond tegen Voorne is verzet naar zaterdag 25 november. Samenvattend ziet het programma voor de komende periode er zo uit:
Zaterdag 4 november: Ter Leede – Rijnsburgse Boys
Donderdag 9 november: Fc Utrecht – Rijnsburgse Boys
Zaterdag 11 november: Geen wedstrijd
Zaterdag 18 november: Excelsior M – Rijnsburgse Boys
Zaterdag 25 november: Rijnsburgse Boys – Voorne

De wedstrijd tegen Vitesse Delft zal waarschijnlijk ergens in januari ingehaald worden. 

Zaterdag dus op bezoek bij Ter Leede. Vorig seizoen was deze wedstrijd een van de vier wedstrijden die werd verloren dus in dat opzicht hebben we wat goed te maken tegen Ter Leede. Ook met de verloren wedstrijd tegen Fc Lisse van vorige week nog in het achterhoofd, weet Rijnsburgse Boys wat het te doen staat.