outhands

Column Jaco Heemskerk (19)

 Stil
Het is nog wat stil rondom het voetbalgebeuren van Rijnsburgse Boys. Toch zijn we alweer volop in voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Na het trainingskamp op Gran Canaria is het normale ritme van drie keer trainen in de week weer opgepakt. Dinsdagavond in plaats van een training een oefenwedstrijd tegen Amstelveen/Heemraad, een derde klasser.
Deze wedstrijd eindigde in een dikke 8-0 zege door doelpunten van Martijn Gootjes, Danny van der Vijver, Jaap-Jan Zandbergen, Djuric Ascension, 2x Frank Aboikoni, Joost Kuhlmann en een eigen doelpunt.

Ook het tweede speelde dinsdagavond, thuis tegen Foreholte. Deze wedstrijd eindigde
in 5-3. Doelpunten werden gescoord door Niels Hogewoning, Andre van Egmond, Joey Zandbergen en tweemaal Selmo Kurbegovic.

Het tweede hervat zaterdag 21 januari weer de competitie, thuis tegen Excelsior Maassluis.
Voor het eerste elftal wachten eerst nog de oefenwedstrijden tegen SHO en Geinoord, alvorens weer voor de competitie gespeeld gaat worden, op 4 februari tegen DOTO.

De selectie is op dit moment nagenoeg fit. Alleen Arjan van Heusden is nog steeds herstellende van zijn blessure, maar op de weg terug. Bart Jan Onderwaater is volledig hersteld en traint weer voor de volle 100% mee met de groep.

Weinig te melden eigenlijk voor de rest, dus een erg korte column dit keer. Misschien volgende keer weer iets over de situatie Topklasse. De ontwikkelingen hierin staan immers ook niet stil.

Tot zaterdag in Oud Beijerland, SHO – Rijnsburgse Boys  14.30 uur.