outhands

Column Jaco Heemskerk (17)

 We zijn 2006 ingedoken, de beste wensen aan een ieder die ik nog niet heb gezien of gesproken. Op de Middelmors was het de afgelopen twee weken wat stiller dan we gewend zijn. Toch zijn er nog de nodige activiteiten geweest en dan voornamelijk in de sporthal, in de vorm van de Olieboltoernooien, met als eindtoernooi het Bedrijventoernooi dat deze keer werd gewonnen door Paauw & van Egmond. Diverse (Rijnsburgse) spelers uit onze A-selectie deden ook aan dit toernooi mee.

Nu alle feestdagen voorlopig weer even voorbij zijn kunnen we ons weer gaan storten op de voorbereiding voor het vervolg van de competitie. De reguliere speelrondes voor de hoofdklassen starten weer op zaterdag 4 februari.
Dan pas komt Rijnsburgse Boys weer in actie voor de competitie.
Veel van onze tegenstanders in de Hoofdklasse A zijn al eens of meerdere keren afgelast, dus de twee weken voorafgaand, 21 en 28 januari, zullen deze wedstrijden ingehaald worden. 
Rijnsburgse Boys heeft alles al gespeeld, daarom hebben we op die twee dagen geen competitie verplichtingen. Ons schema ziet er vanaf nu zo uit, onder voorbehoud uiteraard:

Donderdag 5 januari: Training
Zaterdag 7 januari tot woensdag 11 januari: Trainingskamp op Gran Canaria.
Zaterdag 14 januari: Training
Dinsdag 17 januari:  Oefenwedstrijd Rijnsburgse Boys – Amstelveen/Heemraad 19.15 uur
Zaterdag 21 januari: Oefenwedstrijd SHO – Rijnsburgse Boys  14.30 uur 
Zaterdag 28 januari: Oefenwedstrijd Rijnsburgse Boys  –  Geinoord  14.30 uur
Zaterdag 4 februari:  Hervatten competitie Rijnsburgse Boys  –  DOTO 14.30 uur

Wanneer op de Middelmors de Nieuwjaarsinstuif in volle gang is, zet de A-selectie voet aan wal op Gran Canaria voor een vijfdaags trainingskamp. Voor diegenen die ons willen uitzwaaien, zaterdagochtend om 02.15 uur gaat de bus vanaf Middelmors naar Schiphol, alwaar het vliegtuig volgens schema om 05.00 uur zal vertrekken.
Op trainingskamp zal er alles aan gedaan worden om weer helemaal klaar te staan voor de tweede competitiehelft. We zullen zien hoe we er uit vandaan komen.

Volgende week zal ik proberen om vanuit Gran Canaria mijn wekelijkse column te plaatsen.
Wanneer de techniek ons daar niet in de steek laat, zal dit vast geen problemen opleveren.
Mensen die gewend zijn mij dagelijks op de Middelmors te vinden, zullen het dan dus een paar daagjes zonder mij moeten zien te redden. Komt vast wel goed.
Vanaf donderdag 12 januari ben ik weer volledig inzetbaar op de club.