outhands

Column Huig den Hollander (1)

huig

Allereerst wil het jeugdbestuur iedereen feliciteren met de nieuwe website van Rijnsburgse Boys, hulde voor de makers van deze site.

Een paar huishoudelijke mededelingen
Aad Koren is dit seizoen zoals de meesten van jullie wel zullen weten toegetreden als jeugdcoordinator bij onze vereniging. Wanneer men vragen heeft op technisch gebied kan men zich tot hem wenden. Wij hopen dat Aad een prettige tijd bij onze club zal door brengen en dat hij onze vereniging naar een hoger technisch niveau zal kunnen brengen.
Louis Lasander heeft gemeend te bedanken als trainer van de M1, het jeugdbestuur heeft inmiddels een opvolger gevonden in de persoon van Theo Fokkema, wij wensen Theo veel succes met deze welwillende meiden. Inmiddels zien wij Louis al weer enige zaterdagen zijn wedstrijdje fluiten op onze velden.
Gregory Jonker kan voorlopig geen training geven wegens ziekte, Greg wij hopen je weer zo spoedig mogelijk terug te zien op de trainingsvelden.

Gelukkig hebben wij de laatste zaterdagen mooi weer want de eerste competietiewedstrijden weigerde ons ijsveld nog weleens zijn medewerking  zodat er 2 keer niet op  gespeeld kon worden. Het bestuur doet er alles aan om een oplossing te vinden om het ijsveld beter bespeelbaar te krijgen.

Resultaten
Ten slotte voor deze keer de resultaten tot nu toe van onze selectieteams in de hogere leeftijdsklasse:
De A1 is aarzelend van start gegaan, tot nu toe  3 keer gelijk gespeeld en de rest verloren, dit komt deels door blessures en deels door andere zaken. Tot nu toe heeft onze A1 nog niet kunnen beschikken over Erwin v.d.Mey, terwijl Mark de Vries en Jeffrey Zandbergen maar weinig hebben kunnen spelen. Bij Mark is de blinde darm verwijderd terwijl Jeffrey in de wedstrijd tegen SJZ zich naar het leek ernstig blesseerde, de wedstrijd werd meteen gestaakt en Jeffrey werd per ambulance naar het LUMC vervoerd. Gelukkig is de blessure toch nog meegevallen en is Jeffrey op de weg terug.

De B1 is als een komeet van start gegaan en heeft al de wedstrijden tot nu toe  kunnen winnen en staan na 6 wedstrijden reeds 4 punten voor op hun concurenten. Zaterdag jl. hebben zij gespeeld voor de beker tegen het 3 klasse hoger spelende UVS, na een 0-0 rust stand werd er met 3-0 verloren. De eerste helft ging gelijk op maar in de 2e helft werd door enige schoonheidsfoutjes verloren.
De B2 onder leiding van onze nieuwe trainer Arthur Winkelaar is ook heel goed van start gegaan en heeft 12 punten uit de eerste 5 wedstrijden gehaald waardoor ze gedeeltelijk op een 1e plaats staan terwijl ze ook zaterdag jl. weer hebben gewonnen voor de beker, een goed begin voor onze nieuwe trainer.

De C1 heeft 12 punten uit 5 wedstrijden gehaald en bezet hiermee een gedeeltelijk 2e plaats met Voorschoten C1 (de ploeg van onze oude trainer Berry Kralt). Ze hebben 1x keer verloren tegen Forum Sport wat fysiek nog een maatje te groot was voor onze jongens.
De C2 onder leiding van onze nieuwe trainer Rob Lumoindong is ook heel goed van start gegaan en heeft tot nu toe alles nog gewonnen met grote cijfers.
Afgelopen zaterdag hebben zij vriendschappellijk gespeeld tegen Docos C1 en een verdienstelijk gelijk spel gehaald.
Over de selectieteams in de lagere leeftijdsklasse en andere zaken zullen wij volgende keer op terug komen.

Het jeugdbestuur