Kantinecommissie

Clubfeest zaterdag 26 maart vanaf 17.00uur

Voor elk team een eigen teampas

Nieuw voor onze teams: Een eigen teampas om mee te betalen in de kantine. Door het verdwijnen van contant geld is het soms lastig om op een eerlijke en makkelijke manier een rondje te halen. Daarom kan je bij Rijnsburgse Boys nu betalen met de Splitt-teampas.

Hiermee kan één teamlid een rondje drankjes voor het hele team afrekenen. Het mooie is: je betaalt altijd alleen voor jouw eigen deel. Je kunt dus voortaan eerlijk en makkelijk drankjes halen voor het hele team. En als je een keertje afwezig bent, betaal je dus ook niet mee.

Hoe het werkt:
[1] Download de Splitt-app via i.splitt.nl
[2] Open jullie eigen betaalgroepje
[3] Betaal met de app (door de QR-code op de kassa te scannen)

Tijdens het clubfeest (zaterdag 26 maart) kan je uitsluitend met de Splitt-teampas betalen. Zorg dus dat de pas voor die tijd in gebruik is genomen door alle teamleden. Maak nu simpel jullie eigen teampas aan door de Splitt-app te downloaden. Zie hieronder de video, om te zien dat het echt heel simpel werkt!

Clubfeest 26 maart met Radio 538 DJ

Kom jij ook op het clubfeest op 26 maart bij Rijnsburgse Boys? Deze avond komt onder andere Radio 538 DJ Ivo van Breukelen draaien. Samen maken we er een avond van om nooit te vergeten.

Wij hebben er zin in!

Tot zaterdag!