Bram van Egmond

Clubcard opwaarderen met de Knip-App

Rijnsburgse Boys heeft iets nieuws. Je kunt vanaf heden je clubcard opwaarderen met een app op de smartphone. Deze app heet de Knip-App. De Knip-app is beschikbaar voor Apple en Android en kun je in de store downloaden. De app is gratis.
knip
Als je de app de eerste keer opent, log je in met je mailadres en de wachtwoord die bij je clubcard hoort. Je ziet direct je Saldo en kunt opwaarderen. Ook heb je direct een link naar de Website, Twitter en Facebook van Rijnsburgse Boys.
Opwaarderen met de Knip-App en iDeal is nu nog makkelijker en kun je op elk moment doen. En je krijgt 10% korting voor elke storting, maar let op: de korting verandert binnenkort in 5%, dus wees er snel bij!
De Knip-App is een product van onze leverancier van de kassa’s, LeCreditSportif. Zij hebben hiervoor een vergunning en voldoen aan alle beveiligingseisen. Je saldo is volledig veilig. Raak je je clubcard kwijt? Geen probleem, je kunt je pas via de app blokkeren een nieuwe aanvragen. Je saldo heb je dan weer terug. Je saldo staat namelijk niet op de kaart, maar veilig op de server.
Heb je vragen over de Knip-App of weet je je inloggegevens niet meer?
Stuur dan een mailtje naar clubcard@rijnsburgseboys.nl of bel met Gerard van der Meij 06-15017701.
Zaterdagochtend 5 november ben ik van 09.00uur tot 13.00uur op het secretariaat aanwezig, om je verder te helpen met de Knip-App!