outhands

CLM 2009-2010 afgelopen

 Nu de competitie in de Hoofdklasse A is afgelopen, is er ook een eind gekomen aan de Champonions League 2009-2010. Alle punten zijn verwerkt, de winnaars zijn bekend. Ook dit jaar waren er weer veel deelnemers die een team van spelers hebben gekozen om daarmee zoveel mogelijk punten te behalen. Uiteindelijk kan er maar eentje de beste te zijn, dit jaar was dit de coach “Helftje”. Met een flinke afstand tot de nummer twee, wist hij de meeste punten met zijn team te scoren. Als je een team samen weet te stellen met puntenverzamelaars zoals Benjamin Martha, Alex van Dommelen, Sergio Ommel en Henk Roeland, dan kan je gerust een kenner genoemd worden. Daarnaast waren ook de andere spelers in zijn team goed voor vele punten, een ideale mix van spelers dus.
 
Het is overigens erg opvallend te noemen, dat het weer een deelnemer met ASWH als favoriete club is, die de eerste prijs weet te behalen. In de twee voorgaande edities van dit spel was dit namelijk ook al het geval! Wellicht is het een goed idee om de supporters wat meer inspraak te geven in de samenstelling van het eerste elftal van ASWH…
 
Het is ook leuk om te vermelden dat ‘onze’ Dennis Groot de tweede plaats heeft weten te behalen. Niet alleen op het veld een topper, ook als manager in het spel kan hij er wat van!
Alle deelnemers die in de prijzen zijn gevallen, hebben inmiddels bericht ontvangen over hun gewonnen prijzen. Dit jaar zijn er namelijk ook weer een aantal fraaie prijzen beschikbaar gesteld door Rijnsburgse Boys, waaronder prachtige fotocollage’s, ballen en een gesigneert shirt!
 
We willen graag iedereen bedanken die dit jaar met het spel heeft meegedaan, we hopen jullie volgend seizoen allemaal weer als deelnemer te mogen begroeten.

(bekijk de eindstand hier)
 
Met sportieve groeten,
Jan Mooten & Arjan van Delft
Organisatie CLM 2009-2010