outhands

Celen vertrekt; Brugmans en Bakker blijven

  Verheugd kan de technische commissie melden dat een akkoord is bereikt met elftalleider Wim Brugmans en fysiotherapeut Henk Bakker. Beiden blijven nog minimaal 1 seizoen bij ‘hun’ Rijnsburgse Boys!

Brugmans is bezig aan zijn 2e seizoen als elftalleider en is, volgens de spelers en rest van de staf, van grote waarde voor de eenheid in de groep. Eerder was hij al bestuurslid van Rijnsburgse Boys, dus hij is inmiddels niet meer weg te denken bij de Uien.

Fysiotherapeut en verzorger Henk Bakker is ook alweer bezig aan zijn 4e seizoen en plakt daar dus nog minimaal 1 jaar aan vast. Nadat Henk-Jan den Haan vorige week al aangaf te blijven, is de medische staf voor komend seizoen dus rond

Wij wensen hen beiden nog veel succes in dit seizoen en ook voor het komende seizoen

 Mustafa Celen gaat Rijnsburgse Boys aan het einde van dit seizoen verlaten. Hij is bezig aan zijn 3e seizoen, nadat hij in de winterstop van 2009-2010 van het failliete HFC Haarlem overkwam. Dit seizoen speelde hij 8 wedstrijden en daar zullen er dit seizoen nog een aantal bij kunnen komen

Het is nooit leuk om spelers te zien vertrekken, maar dat neemt niet weg dat wij hem alle geluk wensen in zijn verdere voetbalcarrière en wij hopen hem nog eens te zien op of langs de velden van Middelmors. En uiteraard wensen wij hem nog veel succes om dit seizoen op een prachtige manier af te sluiten!