outhands

Cees Driebergen te gast bij RTV Katwijk Sport

Het radioprogramma RTV Katwijk Sport sluit het sportjaar 2007 op spetterende wijze af. Voor het derde achtereenvolgende seizoen organiseert de sportredactie de voorzittersuitzending. De vijf machthebbers van de voetbalvereniging in de KRV-gemeenten laten vrijdagavond 21 december vanaf 19:00 uur nog eenmaal hun licht schijnen over het afgelopen jaar. Alle reden dus om af te stemmen op FM 106.8 (Katwijk en Valkenburg) of FM 106.4 (Rijnsburg). Een vooruitblik.

Komende vrijdagavond kijken de vijf voorzitters van de voetbalverenigingen terug op het voetbaljaar 2007. Hoogte- en dieptepunten zullen de revue passeren. Decor van de uitzending is sportpark De Kooltuin. Ton Berkheij (v.v. Katwijk), Jaap Kuyt (Quick Boys), Cees Driebergen (Rijnsburgse Boys), Niek Jan van Kesteren (FC Rijnvogels) en Jaap Jansen (Valken ’68) zullen elk op eigen wijze tekst en uitleg geven over de voetbalgebeurtenissen in de KRV-gemeenten. Speciale gast is ditmaal burgemeester J. Wienen. Als fervent sportliefhebber zal de vraag worden gesteld wat hem het voorbije sportjaar het meest is bijgebleven.

Lekker luisteren dus naar de radio op de koude decemberavond. De radio-uitzending begint vrijdagavond om 19:00 uur en zal duren tot 21:00 uur. U kunt ook tot 20:30 uur meeluisteren via het RTV Katwijk TV-kanaal of door op de website www.rtvkatwijk.nl de optie Luister RTV Katwijk te kiezen. Uitzending gemist? Geen probleem, de dag erna, zaterdagmiddag, tussen 16:00 uur en 18:00 uur, wordt de uitzending herhaald