outhands

Capelle – Rijnsburgse Boys in de pers

 Een bloedeloze 0-0 en een altijd lastige uitwedstrijd bij Capelle. De media zijn kort maar eensluidend in hun oordeel en hebben nauwelijks aandacht voor Capelle vs Rijnsburgse Boys. Om nog enige paginavulling te hebben bijvoorbeeld onderstaand het integrale onverkorte verslag van de website van Capelle:

“Capelle kreeg vanmiddag bezoek van titelkandidaat Rijnsburgse Boys. Beide ploegen hadden respect voor elkaar wat zich uitte in een voorzichtige start. Rijnsburgse Boys had een licht overwicht, maar kon dat niet in doelpunten uitdrukken. In de tweede helft ongeveer hetzelfde beeld, Rijnsburg had meer balbezit en kreeg enkele goede kansen. Capelle bleef ook dreigend en eigenlijk waren beide ploegen behoorlijk tevreden met het punt.”

Uiteraard was het Leidsch Dagblad wel in Capelle van de partij. “(G)een gemiste kans” meldt Robert Toret. Om vervolgens te filosoferen over de gedachte of het voor Rijnsburgse Boys niet aantrekkelijker is om gewoon als tweede van de ranglijst mee te draaien in de competitie. Toret memoreert dat de Uien dit jaar al twee keer eerder op kop verschenen maar telkens ook zo weer een plaatsje zakten. Samen met trainer Oosterlee trekt hij de conclusie dat de eerste helft niet om aan te gluren was en de echte kansen zich pas in de slotfase voordeden. “Spakenburg en IJsselmeervogels verliezen en ook GVVV laat punten liggen. Zo slecht is ons weekend dus niet. Misschien is dit puntje wel een heel kostbaar punt” merkt Niek Oosterlee aan het eind van het artikel op.