C1 promoveert naar de Hoofdklasse!

Op zaterdag 2 mei kon voor de C1 (eindelijk) de kampioensvlag worden gehesen. Dit betekende niet automatisch dat ze promoveerden naar de Hoofdklasse, want daarvoor moesten zij vandaag (zaterdag 9 mei) nog een wedstrijd spelen tegen de kampioen van de 1e klasse B.

Die tegenstander werd dus DOSR C1 uit Roelofarendsveen en op neutraal terrein (veld van VVSB) werd om 11.00uur afgetrapt. Na een 2-0 voorsprong werd deze in de 2e helft uit handen gegeven (2-2) en ze leken af te stevenen op een verlenging. In de blessuretijd kregen ‘onze boys’ echter een penalty en dat betekende de 3-2. Enkele tellen later werd het nog 4-2 en vond de scheidsrechter het genoeg! Deze uitslag betekende de definitieve promotie naar de Hoofdklasse!