outhands

BVCB – Rijnsburgse Boys 1-2 (+ fotoserie)

Rijnsburgse Boys speelde op dinsdag 2 augustus de derde oefenwedstrijd ter voorbereiding op het seizoen 2011-2012. Tegenstander was BVCB uit Bergschenhoek, uitkomend in de eerste klasse. De uitslag van dit duel op kunstgras was 1-2. U kunt de fotoserie van Hans Heemskerk hier bekijken…

Maar uitslagen zijn  op dit moment nog niet relevant – meer van belang is het zoeken naar voetbaloplossingen, balcirculatie, druk zetten. Eén keer lukt het de Boys doeltreffend een gaatje te vinden: de voorbereiding is van Bart Freke en Kevin Winter, de tip-in van Danny van der Vijver. De thuisploeg is net in training en speelt z’n eerste oefenwedstrijd. Mede door de druk van de Topklasser loert het veelal op de counter. Vlak voor de rust weet Fabian Ssubi Kitzito vanaf eigen helft de ontsnappen en laat Richard van Nieuwkoop kansloos.

Voor RBB komen de nieuwelingen Kevin Westmaat, Damiano Schet en Benito Olenski de eerste helft in actie. Jaap Molenaar en Thomas Pauw sluiten zich in de tweede helft aan. Evenals Thijs Haselhoff die na twee minuten vanuit een hoekschop de 1-2 met het hoofd laat aantekenen. Beide ploegen krijgen daarna na kansen waarbij Damiato Schet het aluminium nog maar eens test. Zo eindigt een zomeravondvoetbalwedstrijd – eindelijk weer eens een heerlijke temperatuur – in Rijnsburgse winst. En is Niek Oosterlee waarschijnlijk weer wat wijzer geworden.

24. 0-1 Danny van der Vijver
43. 1-1 Fabian Ssubi Kitzito
47. Thijs Haselhoff 1-2