Henk Hogewoning

Buscombi-regeling voor duel tegen Spakenburg

Op last van de burgemeester van Bunschoten-Spakenburg zijn supporters van Rijnsburgse Boys zaterdag bij de uitwedstrijd tegen Spakenburg alleen welkom als ze gebruik maken van een buscombi-regeling.

Wie gebruik wil maken van de buscombi-regeling kan op donderdag 17 november tussen 19.00 en 20.30 uur in de kantine een kaart kopen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Daarom geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De bus rijdt alleen bij voldoende animo. Reizen op eigen gelegenheid is niet toegestaan.

Kosten
De kosten van de buscombi-regeling bedragen 20 euro. Dit is inclusief busreis en toegang tot het uitvak achter het doel bij het scorebord. In het vak, dat via een eigen ingang toegankelijk is, zijn sanitaire voorzieningen aanwezig. Supporters kunnen er ook consumpties kopen.

Kassa’s zijn gesloten
Op de wedstrijddag kunnen supporters van Rijnsburgse Boys geen toegangskaarten kopen aan de kassa’s van SV Spakenburg. De wedstrijd tegen Spakenburg begint om 15.00 uur.

Meer informatie over de regels op sportpark De Westmaat zijn te vinden in het huishoudelijk reglement van SV Spakenburg.