outhands

Brief automatische incasso

Afgelopen maandag hebben een aantal leden een brief ontvangen over automatische incasso.  De meeste van onze leden betalen hun contributie al via automatische incasso. Dat is voor ons als vrijwilligers erg makkelijk, want daar hebben we niet al te veel werk aan. De andere leden echter, die de brief hebben gekregen, betalen nog via een acceptgiro of contant. Dat kost ons erg veel tijd. En zoals je begrijpt, kost dat ons als vrijwilligers onze privé-tijd. En daar hebben we altijd tekort van.

Je kunt ons dus erg helpen, door het briefje over de automatische incasso te voorzien van je bank- of gironummer en handtekening. En in de bus te doen bij Krijn van der Spijk, Kanaalstraat 7 of Gerard van der Meij, Kleipettenlaan 152. Dan regelen wij de rest netjes voor je. En dat doen we natuurlijk graag!

Gisteren, maandag 28 juli, hebben de meesten de brief ontvangen en ik, Gerard, heb er nu al 7 teruggekregen met handtekening. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee, maar er moeten er nog een paar honderd bijkomen. Stel ons niet teleur en help ons van een tijdrovend klusje af!

Groet,
Gerard van der Meij, mede namens Krijn van der Spijk