karly

Brand in de kantine, geen voetbal op Middelmors

Een mooie voetbaldag op sportpark Middelmors, met om 15.00 uur de derby tegen Quick Boys, eindigde halverwege de ochtend abrupt nadat in de keuken van de kantine brand was uitgebroken, waarbij veel rook vrijkwam.

Geen gewonden
Een vijftal medewerkers dat op dat moment in de kantine aan het werk was en rook had ingeademd, moest nagekeken worden in een ambulance maar hoefde gelukkig niet verder te worden behandeld. De brandweer, die met meerdere auto’s uitrukte, was snel ter plaatse en slaagde er vlug in om de brand te blussen. Eind van de ochtend werd het sein brand meester gegeven. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend.

Om de hulpverleners goed hun werk te kunnen laten doen, werd uit voorzorg een deel van het sportpark afgezet. Verder werden alle wedstrijden die op het programma stonden, afgelast na overleg tussen bestuur, hulpverleners en de gemeente.

Inhaalwedstrijd
De wedstrijd tussen Rijnsburgse Boys en Quick Boys zal op een later moment worden gespeeld. Meest waarschijnlijke datum is zaterdag 21 oktober, de eerstvolgende inhaaldag.