outhands

Bram van Egmond; gehuldigd door Burgemeester Wienen

Vanmiddag om 17.00uur was er een ‘vrijwilligers-avond’ uit naam van de gemeente Katwijk. Alle vrijwilligers werden via kranten, radio-programma’s en RTV Katwijk door de gemeente uitgenodigd naar De Terp in Valkenburg te komen. En alle clubs en (sport-)verenigingen werden door de gemeente uitgenodigd om vrijwilligers aan te dragen voor de titel ‘Vrijwilliger/-ster van het Jaar

Het bestuur van Rijnsburgse Boys vond het de hoogste tijd dat ‘de man van de website’ Bram van Egmond eens in het spreekwoordelijke zonnetje werd gezet. En dus werd zijn naam ingevuld en opgestuurd. Tezamen met een lange brief met redenen; want hij is het geweest die in 2005 het stokje van de website overnam van John Spekman. Binnen 4 jaar werd er door zijn tomeloze inzet een bezoekersaantal van 3 miljoen gehaald (september 2009). Gemiddeld komen er vandaag de dag 4000 bezoekers per dag op de site en dat is een ongelofelijk hoog aantal, waar menig webmaster jaloers op is en waar Rijnsburgse Boys enorm trots op is.

Bramve

Hij zorgt er ook voor dat we de meest up-to-date website hebben; in 99 van de 100 gevallen staat het als eerste op onze website, zodra er ‘nieuws’ is! Natuurlijk doet hij dat met een team om zich heen, maar hijzelf is er minimaal 15 uur per week zoet mee en in hoogtijdagen, zoals kampioenschappen van het eerste elftal, is een 30-urige week voor de website ‘normaal’. En dat allemaal dus op vrijwillige basis. Dus naast zijn gewone werk, waarvoor hij elke dag (lees: nacht) rond 02.00uur zijn bed uit moet, op de veiling. Voordat hij naar de veiling rijdt, kijkt hij nog even snel zijn mailbox door; misschien staat er wel belangrijk nieuws bij en dat zet hij dan dus ook direct op de site!

De vormgeving, het uiterlijk, de indelingen, de stijl, de bewegende beelden, de animaties, de fotoseries, de videobeelden; alles wordt er door Bram opgezet en daarom wilde het bestuur van Rijnsburgse Boys hem nomineren.

bramve1

Want hoe vindt u het scorebord wat sinds enkele weken draait? Dat is ook het werk van Bram; wederom de invulling van het geheel, de vormgeving, de animaties, de bewegende beelden etc. etc. Alles op dat scherm komt uit handen van Bram! Dus is een nominatie toch niet zo vreemd?

Dat vond de gemeente Katwijk dus ook; vrijwilligster van het jaar werd Anja Kuijt (streetbasketball), maar de burgemeester vond de inzet van Bram ook een prijs waard en gaf hier de titel ‘aanmoedigingsprijs sportvrijwilliger 2009’ aan. Een mooie trofee werd hiervoor speciaal ontworpen en die symboliseerde dat men het niet alleen kan, maar doet met een team. En deze prijs werd dus door Burgemeester Wienen aan Bram van Egmond overhandigd. Zijn commentaar op deze belangstelling: “Ik kan het zeker niet alleen, dus ik vind dat het gehele webteam deze prijs verdiend en het is voor ons een aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg”

bramve2

Namens het bestuur van Rijnsburgse Boys willen wij je van harte feliciteren met deze terecht behaalde prijs en nogmaals: wij zijn trots op onze website en dus op jou! En ik denk dat ik ook namens alle lezers deze waardering mag uitspreken!

Op radio West en op RTV Katwijk zijn de komende tijd nog herhalingen te horen en te zien van de prijsuitreiking.

bramve3