Bram van Egmond

Bram Ros kiest definitief voor Rijnsburg

Middenvelder Bram Ros speelt vanaf komende zomer definitief in het geelzwarte shirt van Rijnsburgse Boys. Begin april werkte de voetballer van derdedivisionist HBS een oefenstage af bij Go Ahead Eagles, met onder andere een oefenwedstrijd tegen CSV Apeldoorn. Maar daar blijft het bij.

Bram Ros (19) maakte een goede indruk tijdens de tweedaagse oefenstage. Daarom was hij door de eerstedivisionist voor een vervolgstage uitgenodigd, maar daar ziet de talentrijke voetballer vanaf vanwege een wedstrijd van zijn huidige ploeg HBS tegen Westlandia op dezelfde dag. Dit betekent dat een eventuele overgang naar Go Ahead Eagles van de baan is.
Vier nieuwelingen
“Wij zijn heel blij dat Bram Ros definitief voor ons heeft gekozen,” reageert Gerrit Paauw, bestuurslid technische zaken. Ros tekende in februari bij Rijnsburgse Boys een eenjarig contract. De middenvelder is een van de vier nieuwkomers die is vastgelegd voor volgend seizoen. Behalve hij komen over: middenvelder Jeroen Spruijt (Westlandia), middenvelder Edo Knol (Telstar) en aanvaller Frank Tervoert (vv Katwijk).