Bram van Egmond

Bram Ros en Jeroen Spruijt langer op Middelmors

De middenvelders Bram Ros en Jeroen Spruijt hebben donderdagavond hun handtekening gezet onder een vernieuwd contract. Dit betekent dat zij tot medio 2022 op Middelmors spelen, met een optie op nog een seizoen. Beide spelers zijn aan hun derde jaar bij Rijnsburgse Boys bezig.

Bram Ros: “Het is een eer om aanvoerder te zijn”
Bram Ros, dit seizoen aanvoerder: “De intentie was sowieso om te blijven, want ik heb het naar mijn zin en we hebben een leuke groep. Verder is het een eer voor mij dat ik aanvoerder ben. Ook de prestaties zijn goed. Vorig jaar stonden we goed toen het seizoen werd gestopt. Was dat niet gebeurd, dan had het een mooi slot kunnen worden. Op dit moment staan we wat lager, maar ik heb er vertrouwen in dat het goedkomt.”

Jeroen Spruijt: “Het was makkelijk verlengen
Ook voor Jeroen Spruijt was het van meet af aan duidelijk dat hij zou blijven. “Die intentie was er inderdaad, zowel bij mij als bij de club. Ik speel hier met veel plezier en sta elke week in de basis, dus dan is het makkelijk verlengen. Op dit moment is ons spel wat stroperig maar met deze groep moeten we aan de bovenkant van het linkerrijtje kunnen komen. We hebben er de spelers voor.”

Loopbaan
Bram Ros en Jeroen Spruijt spelen beiden sinds seizoen 2018-2019 bij Rijnsburgse Boys. Jeroen Spruijt (26) kwam over Westlandia, waar hij sinds de D-junioren actief was. Daar ontpopte hij zich tot veel scorende nummer 10, zijn favoriete positie waarop hij dit seizoen ook bij Rijnsburg speelt.
Bram Ros (22) speelde voor zijn komst naar Rijnsburg bij het Haagse HBS, waar hij als A-junior debuteerde in het eerste elftal. Voor zijn overgang naar Rijnsburg was er interesse van Go Ahead Eagles, maar tot een overstap naar de profs kwam het niet ondanks diverse proefwedstrijden.