outhands

Brabantse nachten voor 3e Divisionist B1

Het kan u niet ontgaan zijn, Rijnsburgse Boys B1 heeft de finale van de nacompetitie gewonnen! Tegenstander BVCB B1 werd op een sfeervol sportpark van de voetbalvereniging Xerxes/DZB met 0-2 verslagen, dankzij doelpunten van Bart en Dani.
 
Ruim 200 Rijnsburgers hadden de moeite genomen om de Boys van trainer Zethof in Rotterdam een hart onder de riem te steken. Familieleden, waaronder enkele opa’s en oma’s, vrienden, bestuursleden en andere Rijnsburgse voetballiefhebbers ondersteunden de 21 (!) meegereisde B1 selectieleden.
 
Na een spetterende opkomst met vlaggen en Bengaals vuurwerk werd om 11.30 uur afgetrapt. De eerste helft gespannen bekkies, voorzichtige aanvallen over en weer en beide teams een dot van een kans. In de tweede helft trok BVCB de wedstrijd naar zich toe. De talentvolle Rijnsburgers (min of meer grootgebracht op ’t Stene) maakten in de 65e minuut echter een einde aan de dromen van de pittige tegenstander uit Bergschenhoek. Bart was verantwoordelijk voor de 0-1 en Dani schoot de verlossende 0-2 binnen. Het gelukkigste team heeft dan wellicht gewonnen, maar het feit is wel dat je geluk nu éénmaal afdwingt door er keihard voor te werken! Na afloop felicitaties van alles en iedereen, champagne en een lekker biertje in de kleedkamer.
 
Aansluitend werd vanuit Rotterdam afgereisd naar Bergeijk waar het lang verwachte voetbalweekend werd gehouden. Opnieuw een pittig programma met Chinees eten, bowlen, stappen in Valkenswaard, mountainbiken, BBQ-en, een heuse show van voetbalquizmaster Maurice (Soep) en afsluitend een partij voetgolf in Maurik. Al met al een prachtig gebeuren met een grandioze spelersgroep. 

RBBB1

Voor de aller- allerlaatste keer een woord van dank aan ‘Vrienden van B1’ en alle aanverwante supporters. De Boys gaan met een welverdiende vakantie!