outhands

Bollenstreek Sport op zaterdag 5 november

Het wekelijkse sportprogramma, elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek.

Zaterdag 5 november kunt luisteren naar live verslagen van de streekderby Katwijk – Ter Leede, DOTO – FC Lisse, Rijnsburgse Boys – Scheveningen en ARC – Quick Boys. Van de andere wedstrijden, Capelle – Kloetinge en Excelsior Maassluis – Hoek hoort u de rust- en de eindstanden. De voor vandaag geplande wedstrijd Noordwijk – Ajax is al gespeeld op 22 oktober en eindigde in 1 – 1. Naast het voetbalgeweld uiteraard aandacht voor het andere actuele sportnieuws uit de regio.

Een boordevolle uitzending met een diversiteit aan sporten. Redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM), NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook de uitzending van Bollenstreek Sport beluisteren.