outhands

Bollenstreek Sport op zaterdag 22 oktober

Het wekelijkse sportprogramma, elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek.

Zaterdag 22 oktober worden in de Hoofdklasse A van de zaterdagamateurs een drietal wedstrijden ingehaald en één wedstrijd die op 5 november gespeeld zou moeten worden naar voren gehaald. U kunt luisteren naar live verslagen van Kloetinge – Rijnsburgse Boys (op 3 september uitgesteld), Scheveningen – FC Lisse (op 10 september gestaakt bij een stand van 1 – 2 wegens onweer, nog 45 minuten te spelen) en Noordwijk – Ajax (oorspronkelijk gepland op 5 november). Van de andere wedstrijd ARC – Excelsior Maassluis (afgekeurd veld op 1 oktober) hoort u de rust- en de eindstanden. Naast het voetbalgeweld uiteraard aandacht voor het andere actuele sportnieuws uit de regio.

Een boordevolle uitzending met een diversiteit aan sporten. Redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM), NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook de uitzending van Bollenstreek Sport beluisteren.