outhands

Bollenstreek Sport op zaterdag 13 mei

Het wekelijkse sportprogramma, gewoonlijk elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek.

Zaterdag 13 mei volgt de ontknoping in de Hoofdklasse A, FC Lisse of Rijnsburgse Boys wordt kampioen in deze klasse. Mede daarom zendt Bollenstreek Sport, evenals vorige week, ook nu uit van 14:00 – 18:00 uur. U kunt luisteren naar het uitgebreide live verslag van de wedstrijd FC Lisse – Rijnsburgse Boys en de nabeschouwing op deze wedstrijd. Daarnaast korte impressies van de andere wedstrijden: Capelle – Noordwijk, Kloetinge – Katwijk, Quick Boys – Excelsior Maassluis en Ter Leede – Hoek. Van de andere wedstrijden DOTO – ARC en Ajax – Scheveningen hoort u de rust- en eindstanden.

Naast het voetbalgeweld uiteraard aandacht voor het andere actuele sportnieuws uit de regio.
Een boordevolle uitzending met een diversiteit aan sporten. Redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM), NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook de uitzending van Bollenstreek Sport beluisteren.