outhands

Bollenstreek Sport op zaterdag 10 juni

Het wekelijkse sportprogramma, elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek. Zaterdag 4 februari kunt luisteren naar een live verslag van de wedstrijd om het landskampioenschap tussen de reserves van VVSB en Excelsior ’31 uit Nijkerk. Verder ruimschoots aandacht voor atletiek om de Gouden Spike in Leiden met interviews van sporters en sfeerimpressies. In Lisse zijn districtskampioenschappen waarin straatvoetbal, jeugdwedstrijden en een <17 voor dames tussen Nederland en Noorwegen, ook daar aandacht voor en uiteraard informatie over het tennis en hockey in de regio.
Een boordevolle uitzending met een diversiteit aan sporten. Redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM), NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook de uitzending van Bollenstreek Sport beluisteren.

Dit is tevens de laatste uitzending van het seizoen 2005/2006. Bollenstreek Sport is weer terug op de 1e zaterdag van september.