outhands

Bollenstreek Sport op zaterdag 1 oktober

Het wekelijkse sportprogramma, elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur, via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek. Zaterdag 1 oktober kunt u luistern naar live verslagen van oa twee streekderby’s; FC Lisse – Quick Boys en Noordwijk – Rijnsburgse Boys naast Capelle – Ter Leede en Katwijk – Hoek. Van de andere wedstrijden ARC – Excelsior Maassluis; DOTO – Scheveningen en Kloetinge – Ajax hoort u de rust- en de eindstanden.

Naast het voetbal wordt er aandacht besteed aan de competitie G-voetbal van 44 teams in Gouda met oa Jeu Sprengers; Hockey en Tennis met de loting van de Davis Cup.
Een boordevolle uitzending met een diversiteit aan sporten; redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM); NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook Bollenstreek Sport beluisteren.