outhands

Bollenstreek Sport op donderdag 25 en zaterdag 27 mei

Het wekelijkse sportprogramma, normaal elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek.

In verband met de nacompetitie om het algeheel zaterdag amateurkampioenschap van Nederland is er op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) een EXTRA uitzending van Bollenstreek Sport van 17:00 – 19:00 uur. Rijnsburgse Boys speelt de uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels en Bollenstreek Sport is daar live bij.
Op zaterdag 27 mei in onze reguliere uitzending kunt u luisteren naar  oa. een live verslag van de 2e wedstrijd in deze competitie: Rijnsburgse Boys – ONS Sneek.

Naast het voetbalgeweld uiteraard aandacht voor het andere actuele sportnieuws uit de regio.
Een boordevolle extra en een reguliere uitzending met een diversiteit aan sporten. Redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM), NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook de uitzending van Bollenstreek Sport beluisteren.