outhands

Bollenstreek Sport en Radio TV West zaterdag 26 nov.

Bollenstreek Sport
Het wekelijkse sportprogramma, elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek.Zaterdag 26 november kunt luisteren naar live verslagen van Kloetinge – Noordwijk, Ter Leede – Scheveningen en de twee streekderby’s FC Lisse – Katwijk en Quick Boys – Rijnsburgse Boys. Van de andere wedstrijden, DOTO – Hoek, Capelle – ARC en Ajax – Excelsior Maassluis hoort u de rust- en de eindstanden. Naast het voetbalgeweld uiteraard aandacht voor het andere actuele sportnieuws uit de regio. Een boordevolle uitzending met een diversiteit aan sporten. Redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM), NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook de uitzending van Bollenstreek Sport beluisteren.

Radio TV West
Radio TV West besteedt het komend weekend natuurlijk weer aandacht aan het voetbal bij de zaterdagamateurs. Komende zaterdag volgen we bij Radio West de wedstrijden: Quick Boys – Rijnsburgse Boys , FC Lisse – Katwijk en ARC – Capelle. TV West zendt de wedstrijden Fc Lisse – Katwijk en Quick Boys – Rijnsburgse Boys in samenvatting uit in het nieuwe sportprogramma dat zondag 27 november om 19.15 begint.

In het radioprogramma kunt u verder terecht voor alle tussenstanden in de verschillende hoofdklassen en de reacties na afloop. Radio West is te beluisteren op 89.3 Fm en de uitzending duurt van 14.00 tot 18.00.