outhands

Bollenstreek Sport en Radio TV West zaterdag 25 maart

Het wekelijkse sportprogramma, elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek.

Zaterdag 25 maart kunt luisteren naar live verslagen van de streekderby Noordwijk – Ter Leede, Rijnsburgse Boys – Excelsior Maassluis, Capelle – FC Lisse, DOTO – Quick Boys en Katwijk – Scheveningen. Van de andere wedstrijden, ARC – Ajax en Kloetinge – Hoek hoort u de rust- en de eindstanden.

Naast het voetbalgeweld uiteraard aandacht voor het andere actuele sportnieuws uit de regio. Een boordevolle uitzending met een diversiteit aan sporten. Redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM), NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook de uitzending van Bollenstreek Sport beluistere

Radio TV West
Elke zaterdag is er bij Radio TV West weer ruim aandacht voor het amateurvoetbal in de regio. Tussen 14.00 en 18.00 volgen we de volgende wedstrijden in de zaterdaghoofdklasse A. Zaterdag zijn we bij wedstrijden Rijnsburgse Boys – Excelsior Maassluis, Katwijk – Scheveningen en Doto – Quick Boys. Voor de reacties na afloop, alle uitslagen en standen in het amateurvoetbal kunt u terecht tussen 17.00 en 17.30 uur, of op de website www.rtvwest.nl

Een samenvatting van de wedstrijd Katwijk – Scheveningen is op zondag 26 maart te zien in het sportprogramma van TV West. De uitzending begint om 19.10 en wordt gedurende de zondag en maandag herhaald.