outhands

Bollenstreek Sport en Radio TV West op zaterdag 1 april

Bollenstreeksport
Het wekelijkse sportprogramma, elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek.

Zaterdag 1 april kunt luisteren naar live verslagen van de streekderby Ter Leede – Katwijk, FC Lisse – DOTO, Ajax – Noordwijk, Scheveningen – Rijnsburgse Boys en Quick Boys – ARC. Van de andere wedstrijden, Kloetinge – Capelle en Hoek – Excelsior Maassluis hoort u de rust- en de eindstanden.

Naast het voetbalgeweld uiteraard aandacht voor het andere actuele sportnieuws uit de regio.
Een boordevolle uitzending met een diversiteit aan sporten. Redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM), NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook de uitzending van Bollenstreek Sport beluisteren.

Radio TV West
Elke zaterdag is er bij Radio TV West weer ruim aandacht voor het amateurvoetbal in de regio. Tussen 14.00 en 18.00 volgen we de wedstrijden in de zaterdaghoofdklasse A. Komende zaterdag zijn we bij wedstrijden FC Lisse – DOTO en Scheveningen – Rijnsburgse Boys. Voor de reacties na afloop, alle uitslagen en standen in het amateurvoetbal kunt u terecht tussen 17.00 en 17.30 uur, of op de website www.rtvwest.nl

Een samenvatting van de wedstrijden FC Lisse – DOTO en Scheveningen – Rijnsburgse Boys is op zaterdag 2 april te zien in het sportprogramma van TV West. De uitzending begint om 19.10 en wordt gedurende de zondag en maandag herhaald.