outhands

Bollenstreek Sport en Radio TV West op 3 december

Bollenstreeksport
Het wekelijkse sportprogramma, elke zaterdag van 14.00 – 17.00 uur via de drie gezamenlijke lokale omroepen in de regio, houdt u op de hoogte van de belangrijkste sportgebeurtenissen in de Bollenstreek. Zaterdag 3 december kunt luisteren naar live verslagen van oa de streekderby Rijnsburgse Boys – FC Lisse, Noordwijk – Capelle, Hoek – Ter Leede, Excelsior Maassluis – Quick Boys en Katwijk – Kloetinge. Van de andere wedstrijden, ARC – DOTO en Scheveningen – Ajax hoort u de rust- en de eindstanden.

Naast het voetbalgeweld uiteraard aandacht voor het andere actuele sportnieuws uit de regio.
Een boordevolle uitzending met een diversiteit aan sporten. Redenen genoeg om af te stemmen op Bollenstreek Sport via Radio Rijnsburg (106.4 FM), NENS (105.3 FM) en Holland Centraal (107.7 FM) en via 88.1 op de kabel. Voor meer actuele informatie over het amateurvoetbal en andere sporten kijkt u op internet: www.bollenstreeksport.nl. Op deze site kunt u ook de uitzending van Bollenstreek Sport beluisteren.

Radio TV West
Radio TV West besteedt het komend weekend natuurlijk weer aandacht aan het  voetbal bij de zaterdagamateurs. Komende zaterdag volgen we bij Radio West de wedstrijden: Rijnsburgse Boys – FC Lisse en Noordwijk – Capelle. TV West zendt de wedstrijd Rijnsburgse Boys – FC Lisse in samenvatting uit in het nieuwe sportprogramma dat zondag 4 december om 19.15 begint.

In het radioprogramma kunt u verder terecht voor alle tussenstanden in de verschillende hoofdklassen en de reacties na afloop. Radio West is te beluisteren op 89.3 Fm en de uitzending duurt van 14.00 tot 18.00.